Workshops

Heb je zin in een leuke workshop?
Hieronder staan verschillende mogelijkheden met bijbehorende prijzen

1) Een leuke workshop bij jou thuis? Dit kan al vanaf 2 personen gewoon bij jou aan de keukentafel. Supergezellig en jij hebt er geen omkijken naar!
Prijzen:
Vanaf 2-5 personen dan betaal je 29,75 euro p.p.
Vanaf 6-12 personen betaal je 27,50 euro p.p.

Voor meer dan 12 personen betaal je 25,00 p.p.

Hier komen dan nog wel reiskosten bij van mijn huis tot aan locatie: 20 cent per km.

2) Heb je zin in een workshop maar niet bij je thuis? Houd dan mijn website in de gaten voor data voor individuele aanmelding. Kosten hiervoor zijn 31,50 euro p.p. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar Dotsaroundzwolle@gmail.com

3) Wil je als bedrijf, vereniging of personeelsvereniging een leuke workshop regelen voor jullie (personeels-) leden? Stuur me dan een berichtje, dan kunnen we afstemmen wat jullie verzoek is en wat ik kan bieden.

Tijdens al deze workshops staat gezelligheid voorop en daarnaast stip je leuk serviesgoed in de kleuren/motieven die je zelf wilt.

———————————————————————–

Let je er wel op dat je na je aanmelding een bevestiging van mij krijgt inclusief de betalingsgegevens.
Particulieren kunnen tot 2 dagen voor de datum van de workshop nog kosteloos afmelden, daarna moet ik helaas het hele bedrag in rekening brengen.

Bij annulering vanaf mijn kant zal er in overleg met jou/jullie een nieuwe datum worden gepland. Mochten we hier gezamenlijk niet uitkomen, dan zal er terugbetaling plaatsvinden.

Bij groeps-annulering zullen we altijd in overleg treden om één en ander met elkaar af te stemmen.


%d bloggers liken dit: