Groepworkshops v.a. 7 personen (stippen op porselein)

Prijs:   € 31,50 p.p.

Heb je zin om met een groep v.a. 7 personen een gezellige workshop te volgen, dan kan dat zeker bij DotsAround. Ik heb verschillende adressen in (de omgeving van) Zwolle welke ik kan huren en waar ik workshoppen voor grotere groepen kan geven.  De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en deze tijd gebruik je om serviesgoed te stippen in leuke patronen naar eigen idee en smaak/ kleur.

Meestal start je met ‘plat’ porselein, zoals een gebaksbordje of een petit4 bordje, maar ook een theetipje behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier krijg je de techniek van het stippen goed onder de knie. Daarna gaan we verder met een beker of een schaaltje of iets dergelijks,  maar als jij zegt ik wil 2 gebaksbordjes maken is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Op die manier kun je wel leuke, bij elkaar passende setjes maken. Ik zorg er altijd voor om voldoende verschillende soorten serviesgoed mee te nemen.

Uiteraard krijg je voldoende koffie/ thee en wat lekkere hapjes tussendoor. Het is daarnaast belangrijk dat je iets van een doosje ofzo meeneemt, zodat je het gestipte serviesgoed weer veilig naar huis kunt vervoeren.

Mocht je hier nou ook heel veel zin in hebben gekregen, twijfel dan niet langer, maar mail me: dotsaroundzwolle@gmail.com

Onderstaande foto’s zijn slechts voorbeelden. Mocht je me nou ook volgen op fb (Dotsaround) of op IG (Dots.around), dan vindt je daar nog veel meer leuke voorbeelden.

%d bloggers liken dit: