Groepworkshops t/m 6 personen (stippen op porselein)

Prijs: € 25,50 p.p.

Heb je zin om een keer een gezellige workshop te volgen, kom dan naar Zwolle, Ik heb een leuke en gezellige ruimte welke geschikt is voor maximaal 6 personen.  De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en deze tijd gebruik je om serviesgoed te stippen in leuke patronen naar eigen idee en smaak/ kleur.

Meestal start je met ‘plat’ porselein, zoals een gebaksbordje of een petit4 bordje, maar ook een theetipje behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier krijg je de techniek van het stippen goed onder de knie. Daarna gaan we verder met een beker of een schaaltje of iets dergelijks,  maar als jij zegt ik wil 2 gebaksbordjes maken is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Op die manier kun je wel leuke, bij elkaar passende setjes maken.

Uiteraard krijg je voldoende koffie/ thee en wat lekkere hapjes tussendoor. Het is daarnaast belangrijk dat je iets van een doosje ofzo meeneemt, zodat je het gestipte serviesgoed weer veilig naar huis kunt vervoeren.

Mocht je deze workshop bij jouw thuis willen houden, dan kan dat uiteraard ook;  ik tel er dan (bij bovenstaande prijs) nog  reiskosten (0,21 cent per km) bij vanaf mijn adres naar jouw locatie.

Mocht je hier nou ook heel veel zin in hebben gekregen, twijfel dan niet langer, maar mail me: dotsaroundzwolle@gmail.com

Dit zijn slechts voorbeelden. Wil je meer leuke ideeën en voorbeelden zien, volg me dan fb (Dotsaround) of op Instagram (Dots.around).

%d bloggers liken dit: