Herinneringsflesjes €.7,50

Je kent het wel: lekker naar het strand op één van de eilanden, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. De kinderen in de bolderkar door de duinen richting de zee. Heerlijk!.

Bij het strand aangekomen zijn de kids al verdwenen voor je goed en wel je parasolletje hebt uitgeklapt. Ze gaan schelpjes zoeken, mooie steentjes en willen zelfs als herinnering zand meenemen. Overal worden plastic zakjes tevoorschijn getoverd, de plakjes komkommer moeten snel worden opgegeten, want zoonlief heeft het bakje nodig en ga zo maar door.

En wat als het nou ook anders kan? Koop van te voren zo’n leuk en uniek, handgestipt herinneringsflesje van het eiland naar keuze en laat ze die vullen, met zand, schelpjes of stenen of andere spulletjes waar ze een herinnering aan willen hebben. Geen geknoei met zakjes of bakjes, Ideaal.

Omdat deze flesjes echt met de hand getekend en gestipt worden, heeft dit natuurlijk tijd nodig. Vandaar dat het belangrijk is om deze op tijd te bestellen. Weet je nu al dat je naar 1 van de eilanden gaat en wil je zo’n flesje, bestel er dan alvast 1, dan kan de bestelling ingepland worden. De flesjes worden geleverd voor €7,50 excl. verzendkosten.

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%