Hallo daar en wat leuk dat je een kijkje op mijn site komt nemen

Ik weet natuurlijk niet precies waar je naar op zoek bent, maar voel je vooral vrij om een beetje door mijn ‘site’ te neuzen.

Sinds kort is er een winkel toegevoegd aan mijn site. Hierin staan produkten die op voorraad zijn en dus snel leverbaar. Het zal zeker nog worden uitgebreid met diverse andere artikelen, dus neem gewoon regelmatig een kijkje dan blijf je ook op de hoogte van de nieuwste items.

Daarnaast bied ik ook leuke workshops aan waar gezelligheid en aandacht net zo belangrijk zijn als de tips en tricks die je krijgt om iets leuks te creëren. Kijk maar gauw op de pagina met de workshops.

Mocht je nou echt geen zin hebben, om in weer en wind naar Zwolle te komen, bestel dan een een leuk ‘Stip-het-zelf-pakket’ . HIerin zit alles wat je nodig hebt om bv. een leuk theetipje te maken. Je kan dus heerlijk (eventueel samen met de kids) aan de slag op de tijd en plaats wanneer jij het wil. Ideaal.

WAT IS JOUW FAVORIET?

Daarnaast stip ik bekers, theepotten en nog veel meer leuks.
Leuk serviesgoed met vrouwenhoofden, mannenhoofden of andere leuke motiefjes. Ze zijn gewoon supergaaf én vooral heel uniek! En wat te denken om een theepot als bloempot te gebruiken? Het kan zeker, maar hoeft natuurlijk niet, je kan er ook gewoon thee uit schenken hoor.

Oja, de prijzen die vermeld staan, zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. In Zwolle worden de producten gratis thuisbezorgd!

Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt, laat het mij vooral weten. En kijk ook eens op mijn IG (dots.around) of op mijn facebook pagina. Daar vindt je foto’s van nog meer artikelen die ik maak of gemaakt heb. Leuk om je ook daar te ontmoeten.

Klik op de link hieronder voor mijn Instagram:

https://www.instagram.com/dots.around

Veel plezier met het struinen door mijn website.

Groet Annet Lipman

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%