Hallo daar en wat leuk dat je een kijkje op mijn site komt nemen

Ik weet natuurlijk niet precies waar je naar op zoek bent, maar voel je vrij om een beetje door mijn ‘site’ te neuzen.

Neem eens een kijkje bij de workshops! Ik bied leuke workshops aan waar gezelligheid en aandacht net zo belangrijk zijn als de tips en tricks die je krijgt om iets leuks te stippen. Kijk maar gauw op de pagina met de workshops.

Mocht je nou geen zin hebben, om in de regen en wind naar Zwolle te komen, bestel dan een een leuk ‘Stip-het-zelf-pakketje’ . Deze pakketjes zijn zijn kant en klaar. Je kan dus heerlijk (eventueel samen met de kids) aan de slag op de tijd en plaats wanneer jij het wil. Ideaal.

WAT IS JOUW FAVORIET?

Daarnaast stip ik bekers, theepotten en nog veel meer leuks.
Leuk serviesgoed met vrouwenhoofden, mannenhoofden of andere leuke motiefjes. Ze zijn gewoon supergaaf én vooral heel uniek! En wat te denken om de theepot als bloempot te gebruiken? Hoeft niet, je kan er ook gewoon thee uit schenken hoor.

Oja, de prijzen die vermeld staan, zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. In Zwolle worden de producten gratis thuisbezorgd!

Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt, laat het mij vooral weten. En kijk ook eens op mijn IG (dots.around) of op mijn facebook pagina. Daar vindt je foto’s van nog meer artikelen die ik maak of gemaakt heb. Leuk om je ook daar te ontmoeten.

Klik op de link hieronder voor mijn Instagram:

https://www.instagram.com/dots.around

Veel plezier met het struinen door mijn website.

Groet Annet

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%