Nieuwe (aangepaste) datum voor Stipworkshop

Er is weer een nieuwe datum bekend voor een supergezellige stip workshop! Wil je nou ook leren hoe je leuke bordjes en bekers kunt stippen? Neem je vriendin, moeder of zusje (of wie dan ook :-)) bij de arm en neem haar gezellig mee. Maar als je liever alleen wilt of met je viertjes kan dat natuurlijk ook. Geen enkel probleem.

Op donderdag 27 februari om 19.00 staat er weer een nieuwe workshop gepland; wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol.  Superleuk als ik je dan kan ontmoeten. Stuur maar een mailtje naar Dotsaroundzwolle@gmail.com en ik stuur je alle info toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s